Last news in Fakti

27 Септември, 2023 07:44 2 206 6

УЕФА с важно решение за Русия

  • футбол

Ето какво решиха от Футболната централа

УЕФА с важно решение за Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

УЕФА взе решение по отношение на руските отбори. Изпълнителният комитет на централата реши да пусне в Европа юноши до 17 години от Русия. Става дума за юношески и девически национални отбори от 14 до 17-годишна възраст. Самият Александър Чеферин смята, че решението е правилно.

"Децата не бива да страдат заради грешките на възрастните и не трябва да плащат лихви", каза словенецът. В същото време за отбори от Русия – клубни и национални, при мъжете, при младежите и при юношите (старша възраст) забраната остава.

"Докато трае войната на Русия срещу Украйна отборите от страната-агресор няма да бъдат допускани. Това е сигурно", каза още президентът на УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говорит Москва

    8 2 Отговор
    С детските отбори вкарват разветчици
  • 2 9689

    7 1 Отговор
    Браво,но Югославия,Ирак,Либия когато бяха нападнати нападателите бяха миротворци...........
  • 3 Ха ха ха ха

    10 1 Отговор
    Но спорта инак може да страда в името на пропагандата и целите. Демократична работа. Само едни имат изконното право да трепят в името на тяхната демокрация. Другите са агресори, сепаратисти и т. н. т.
  • 4 Верно ли ?

    3 0 Отговор
    Тия да забранят нашите ливади,че неем нерви да ги гледам.
  • 5 Мечока

    3 1 Отговор
    Агресор казвате, а стотиците военни бази на фащ по света са хуманитарна помощ, за войните и насаждането на омраза сред живеещите в една страна изобщо не е дяволска работа, но пък спортистите на краварите нямат проблем заради водената от политиците им политика. ДЕМОКРАЦИЯ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.