Last news in Fakti

27 Септември, 2023 16:27 2 842 4

Антъни Иванов коментира наказанието на федерацията по плуване

  • антъни иванов-
  • бфпс-
  • наказание-
  • санкция-
  • плуване-
  • българска федерация по плувни спортове-
  • спорт

Ще си платя “глобата” от БФПС, когато ми платят билета за прибирането преди Европейското първенство в Будапеща през 2021 година

Антъни Иванов коментира наказанието на федерацията по плуване - 1

Антъни Иванов коментира в социалните мрежи решението на Българската федерация по плуване да го накаже със спиране на състезателните права за срок от 3 години и глоба в размер на 2000 лева заради медианите му изяви, в които той “чрез неверни твърдения, клевети, внушения и обиди уронва престижа както на БФПС, отделни състезатели, треньори, членове на Управителния съвет на централата, така и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта (ММС), Българския олимпийски комитет (БОК) и Антидопинговия център.“

“Ще си платя “глобата” от БФПС, когато ми платят билета за прибирането преди Европейското първенство в Будапеща през 2021 година. Все още ги чакам да го осребрят. Станаха почти 3 години. Добре, че не завися от техните пари да живея, че досега щях да съм умрял”, написа Антъни Иванов във Фейсбук.

По-рано от УС на БФПС обявиха, че считат за недопустими и целящи оклеветяване твърденията на състезателя на ПСК “Черно море” (Варна), че световният рекордьор на 400 м св. стил за юноши Петър Мицин е постигнал своите резултати през 2023 г. чрез използването на субстанции, които попадат в забранителния списък на Световната антидопингова агенция.

“Още една доста ”смешна” постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал рекорда си със забранени вещества. Похвалих колко химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме “гузен негонен бяга”, добави Антъни Иванов в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бяла Черква

    4 7 Отговор
    ТОЗ КАТО МАЙКА СИ И БАЩА СИ
    ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ ЧУЛИ НЕ РАЗБРАЛЛИ ВСЕ СЕ СЪДЯТ С НЯКОЙ
    ТЕ НЕ БИЛИ ВИНОВНИ
    ХОРАТА ИМ ЗАВИЖДАЛИ. МРАЗЕТЕ ЛИ ГИ,,,,,,,,
    А БЕ ОТ КРУШААТА ЯБЪЛКИ НЕ ПАДАТ,,
  • 2 Пламен Петков

    7 8 Отговор
    Този грозен наглец, е по-добре да отиде да се състезава за друга държава. Такъв лигльо не го искаме при българските спортисти. И да не споменава, че е Българин, да не мръси страната ни! Неблагодарен лигльо. Че и грозен. Ще го припознаят някъде из Таджикистан, Туркменистан.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Симо

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пламен Петков":

    Пламен Петков, нека първо каже какъв спортист е той? Нека изреди спортните си успехи, един по един, да занем какъв капацитет е! Та да се изказва от името на спортната гилдия и да приема или гони някой друг. Антъни Иванов може и да е лигльо, но има успехи каквито съм сигурен, че Пламен няма. Освен това такива резултати в плуването от лигльовци не се постигат!
  • 4 Абе комсомолски

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пламен Петков":

    Кои са тези български спортисти?? Има ли спорт в ориенталския клозет?