Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 11:02 2 735 8

Отбор от елита вече има нов едноличен собственик

  • яшар дурмушев-
  • арда кърджали-
  • футбол

Скъпи фенове на Арда, използвам клубния сайт на отбора за да внеса едно уточнение

Отбор от елита вече има нов едноличен собственик - 1

Арда Кърджали вече има нов едноличен собственик в лицето на Яшар Дурмушев. Това стана ясно от писмо на президента Ахмед Моллахасан до феновете, в което той обявява, че е прехврълил своите акции от клуба към Дурмушев.

Ето какво написа Моллахасан на клубния сайт:

„Скъпи фенове на Арда, използвам клубния сайт на отбора за да внеса едно уточнение. Първо искам да поздравя всички Вас с поредния успех на нашия отбор, който записа пета поредна победа в efbet Лига. През тази седмица, аз като притежател на акциите на Арда, ще ги прехвърля на Яшар Дурмушев, след което той ще стане едноличен собственик на Арда. Преди една година и половина, когато отборът бе напуснат от предишните собственици, ние заедно с Яшар поехме управлението на нашия любим отбор. Тогава двамата си поставихме две цели: Арда да се стабилизира финансово, след което да се превърне отново във фактор в родното първенство. Сега смело мога да кажа, че тези две цели са постигнати.

Искам да изкажа огромната благодарност към всички Вас, с които през цялото това време бяхме заедно във всеки един мач, без значение дали сме победили или загубили. Искам да благодаря на всички треньори и футболисти от клуба, с които имахме много поводи за радост. Няма как да не изкажа огромната благодарност към кмета на гр. Кърджали доц. д-р инж. Хасан Азис, който бе непрекъснато зад отбора и помагаше с всичко, с което може. Най-важният човек обаче бе Яшар Дурмушев, който пое изцяло финансирането на отбора, и смело мога да кажа, че Арда е един от малкото отбори в България, който няма никакви финансови задължения.

Оставям отбора в сигурни ръце в лицето на Яшар Дурмушев, който е футболен човек и милее за Арда. Тук е моментът да кажа, че Арда подписа нов 5-годишен договор с основния спонсор efbet, с много по-добри условия за клуба. Дори и да не съм вече собственик на Арда, аз ще помагам с цялото си сърце, нашият отбор да постига още по-големи успехи.

Завинаги един от Вас!

Ахмед Моллахасан“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 4 Отговор
    Този клуб ще повлече крака са обединението с Турската лига. Шопете ще ги бият на тупан Звездата и Партизана.
  • 2 Серсем ал Чаршаф

    1 2 Отговор
    Стискам ви палци, момчета!
  • 3 Яшар

    4 5 Отговор
    Аз съм на Пеевски братовчед.
    Имам и друг отбор, ПАК Е СИН.
    От София е.
    Ние много обичаме синьо
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кажи честно!

    3 1 Отговор
    Тези не са ли за турското първенство?
  • 6 кУмУнист

    1 1 Отговор
    На новият собственик баща му Рамото ,беше директор на Арда 20 години, пълен крадец и престъпник. Града изгони по едно време от Арда, замеряха го с кренвирши натопени в лютеница, а сега се връща като собственик(защото синът му е поставен за параван) и сега му ръкопляскат и му се радват, колко глупав народ сме.
  • 7 Али Реза

    1 0 Отговор
    Вай, вай, каква поредна футболна драма
  • 8 Кърджалиец

    0 0 Отговор
    Хасан Азис е най-безскруполния и нагъл крадец в Кърдали , разсипал града. Не лошо управление, а разсипия направо е в Кърджали. Тоя отдавна не е кмет, а бизнесмен. Във всеки обект и бизнес участва покрай братовчедрския си гръг и близки фирми. Кърджали се отърва от него, но загуби 20 години.... Много време за града. Няма да липсва на никого. Никой не го уважава. Безочлив и алчен човек. Той бе проклятието за Кърджали.