Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 10:30 1 115 0

С нови интересни сблъсъци се завръща Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • мачове

Отборите, които не се представиха на ниво в първите двубои, ще се опитат бързо да се върнат на победния път, а представилите се на ниво, ще искат да направят нова крачка към осигуряване на място в директните елиминации

С нови интересни сблъсъци се завръща Шампионската лига - 1

Тази вечер ще се изиграе първата порция от двубоите от втория кръг на Шампионската лига. В тях отборите, които не се представиха на ниво в първите двубои, ще се опитат бързо да се върнат на победния път, а представилите се на ниво, ще искат да направят нова крачка към осигуряване на място в директните елиминации.

В ранните ранната порция двубои ще видим сблъсъците между Унион (Берлин) и Брага, както и този между РБ Залцбург и Реал Сосиедад. Германският тим изигра добър мач при дебюта си в най-комерсиалната клубна надпревара и допусна загуба с късен гол на едно от най-трудните места в Шампионската лига - “Сантиаго Бернабеу”. Португалският представител също бе силно разочарован в подобна ситуация, след като Наполи триумфира с попадение в 88-ата минута. Сега всеки един от двата отбора ще се опита да вземе трите точки, но от Брага нямат добри спомени от своето гостуване на “Старото лесничейство” през миналата година в Лига Европа, когато допуснаха поражение с 1:0.

В другата среща от ранните сблъсъци РБ Залцбург ще приеме Реал Сосиедад. Австрийците надделяха солидно с 2:0 в гостуването си на Бенфика и ще искат да затвърдят това представяне срещу коравия тим на баските. Те от своя страна извоюваха равенство в домакинството си на фаворита в групата Интер и не биха искали нов провал.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА