Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 06:13 3 440 3

Десподов блести в Европа

  • футбол

Кирил с победна асистенция

Десподов блести в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

ПАОК победи елиминиралия Левски за влизане в груповата фаза Айнтрахт Франкфурт с 2:1 в Гърция и оглави група G на Лигата на конференциите с пълен актив от 6 точки.

Андрия Живкович (28') реализира на "Тумба".

Омар Мармуш изравни в 68-ата минута.

В 77-ата минута на терена в Солун се появи българинът Кирил Десподов.

Влезлият като резерва флангови нападател даде ключова асистенция в продължението на мача и ПАОК ликува, точен е Константинос Кулиеракис.

Германците имат 3 точки, ХИК и Абърдийн са с по 1 т.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хе-Хе

    15 0 Отговор
    Емигрира навреме и отърва резила.
  • 2 Найк

    9 0 Отговор
    Радост за него,мъка за бившият му отбор.Правилен избор е направил,че напусна разградчаните.Дали е разбрал какво са направили Лудогорец🤔
  • 3 Специалиста

    2 0 Отговор
    Съблечения е голям треньор но за окръжните групи! След малко като го уволнят, ще направи голям трансферен удар, ще застане начело на Реал-Твърдица или Арсенал-Казанлък или Ювентус-Гурково!