Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 15:20 1 127 3

Кристоф Дюгари: Луис Енрике е надут, има голямо его

  • кристоф дюгари-
  • псж луис-
  • енрике-
  • футбол

Кристоф разкритикува и подхода на Енрике към мача от Шампионската лига срещу Нюкасъл (1:4)

Кристоф Дюгари: Луис Енрике е надут, има голямо его - 1

Бившият френски национал Кристоф Дюгари се изказа остро за старши треньора на ПСЖ Луис Енрике. „Когато играех в Барселона, бях там с него. Той е много надут, има прекалено голямо его. Енрике ще наложи своите теории и ще отиде докрай, ще умре с идеите си. Не мисля, че той разбира истинския потенциал на своите играчи“, заяви Дюгари пред Marca.

Кристоф разкритикува и подхода на Енрике към мача от Шампионската лига срещу Нюкасъл (1:4).

„Момчетата от Нюкасъл сигурно са си казали: „Мислят ни за боклук. И ние ще им покажем! Ето какво се случи. Треньорът на ПСЖ смяташе, че Нюкасъл отстъпва“, добави бившият нападател на националния отбор на Франция.

ПСЖ загуби от Нюкасъл във 2-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига (1:4). Англичаните вече заемат първото място в група F с 4 т., а ПСЖ ема една по-малко и е на втора позиция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    4 1 Отговор
    Сега Луис Енрике им е виновен. Смениха 500 треньора, все криви.
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Всичко сие до Време
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    с Годините Човек или Поумнява или оглупява