Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 08:14 2 746 4

Кузманов с интимна изповед

  • спорт

Звездна двойка се разпадна

Кузманов с интимна изповед - 1
Снимка: БГНЕС

Тенисистът Димитър Кузманов официално обяви раздялата си с бившата гимнастичка Християна Тодорова и с усмивка обясни, че се чувства добре като ерген, но сърцето му е отворено за нова любов.

Личните признания Кузманов направи в предаването „На кафе“ по NOVA. "Не сме заедно с Християна. Вече може да се каже, че е официално. Ерген съм“, каза 30-годишният пловдивчанин.

Кузманов се пошегува, че вече спокойно могат да му пишат кандидатки за сърцето му. На въпроса важна ли е за него външната красота при избора на жена, той беше категоричен: "За мен не е важна външността на една жена. Има по-съществени неща. Държа всички хора около мен да имат висока ценностна система", предава БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    2 5 Отговор
    "Кузманов с интимна изповед"
    Кузи, кажи си и оня пич с когото Хрисито ви фана у кревата. Не се срамувай! Това са нормални неща, ва браточка.
  • 2 цумбрум

    4 1 Отговор
    Как ще изоставиш такава прелестна красавица,като Християна,бе змей?! Ти добре ли си?
  • 3 урко

    4 0 Отговор
    Евгени Минчев май е свободен в момента, тъй че няма страшно
  • 4 Хе-Хе

    0 0 Отговор
    Ясно! Ниргюлка!