Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 14:10 1 031 0

Тенис шампиони с разтърсващи думи

  • спорт

Притеснителни изказвания на спортистите

Тенис шампиони с разтърсващи думи - 1
Снимка: БГНЕС

Тенисистите Габриел Донев и Симон Антъни Иванов спечелиха титлата на двойки в международния турнир в Пазарджик. Двамата дадоха обширно интервю пред БЛИЦ Live.

27-годишният Донев и 23-годишният Иванов са огорчени от отношение към тях.

Ето част от най-разтърсващите думи на спортистите:

Симон: Силно се надявам най-малкото да се промени отношението към нас. Не сме държава, която да се сравнява с богатите европейски страни, но мисля, че отношението към малкото български играчи трябва да бъде по-колегиално.

Симон: Усилията, които полагаме за успехите, не са въобще малко. С Габриел сами си организираме всяка една тренировка. Нямаме база, където да можем да тренираме. Има и дни, в които не тренираме, защото няма свободни кортове в София.

Габриел: Тъй като пътуваме много в чужбина и контактуваме с доста тенисисти, смело мога да твърдя, че ние сме единствената държава, която има национален тенис център, но нямаме часове, в които да имаме свободни кортове и да тренираме точно на това място.

Симон: Тренирах четири години в Испания, бях в топ 50 при юношите, записах две победи над Яник Синер.

Габриел: Моята най-значима победа до момента е над Матео Беретини. Спечелих срещу него на финал в Германия на юношески турнир.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА