Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 20:40 1 102 2

Журналист транспортира Меси в Аржентина (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • самолет-
  • журналист

Репортерите, чакащи на летището, бяха изумени, когато видяха Антонио Лахе, водещ на сутрешен блок в Аржентина, да пилотира самолета

Журналист транспортира Меси в Аржентина (ВИДЕО) - 1

Лионел Меси приключи сезона с Интер Маями и се отправи към Буенос Айрес, за да играе за Аржентина. Той пропътува разстоянието на борда на частен самолет, пилотиран от... журналист.

Репортерите, чакащи на летището, бяха изумени, когато видяха Антонио Лахе, водещ на сутрешен блок в Аржентина, да пилотира самолета. Оказа се, че Лахе освен журналист е и професионален пилот. Дълго време той съжаляваше в ефир, че сред толкова много частни полети никога не е успял да транспортира Лео Меси. Досега...

Меси напусна летището и се отправи към тренировъчния комплекс на аржентинския национален отбор, който носи неговото име. Там беше и президентът на федерацията Клаудио Тапия.

Играчът беше тормозен от много травми през миналия месец и игра само 70 минути в САЩ, след като тимът му не успя да се класира за плейофите в МЛС. Сега Аржентина ще играе квалификации за световно първенство – срещу Парагвай и Перу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много травми А?

    3 0 Отговор
    А португалчето здрав като БИК, няма спиране!
  • 2 един

    2 0 Отговор
    Меси вече не става и за Интер Маями.