Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 07:33 4 010 5

България с тежка загуба

  • спорт

16:40 от Сърбия

България с тежка загуба - 1
Снимка: БГНЕС

Женският национален отбор по хандбал на България отстъпи с 16:40 (8:23) на състава на Сърбия в първия си мач от Европейските квалификации. Силите не бяха равностойни още преди мача, тъй като българският отбор се завърна в квалификациите след 7 години пауза или от 2016-а година.

Сръбският отбор е много силен и това си личи от резултатите - не е пропускал Еврофинали от 2006 г., като през 2012 година достигна до полуфинал. Европейското първенство ще се проведе в Австрия, Швейцария и Унгария в края на 2024 г.

Въпросът за победителя в квалификационния мач от група 6 в "Кристалната зала" в Зренянин не бе зададен нито за момент, предава БТА.

България едва ли ще се класира за ЕП.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    9 0 Отговор
    Не разбирам. Това някаква форма на мазохизъм ли е? Да ходят да се излагат, пък и държавата ни да излагат. Не ни стигат политиците, които постоянно го правят, ами и пишман спортистите.
    Да вземат да се захванат с нещо, което по може да им се отдава. Ето, селскостопанския сектор търси сезонни работници. Същото и по морето през лятото. Там ще се реализират по-успешно тези (и не само) момичета.
  • 2 Гост

    11 0 Отговор
    Забелязвате ли колко сме зле в спорта, с малки изключения, спрямо съседите си?! И май не е само в спорта! Е, как този народ да има самочувствие, да се бори и отстоява интересите си?! Че този народ е толкова комплексиран, както и управниците му, че се чудя как оцелява. А комплексарите не познават достойнство, когато става дума за власт и пари.
  • 3 Така така

    5 0 Отговор
    Ай тежката загуба е от 1989 от тогава България стана територия
  • 4 Перо

    2 1 Отговор
    Няма ли пак да кажат от сайта “Браво”!
  • 5 Ванк0-1

    1 0 Отговор
    Гледах малко в началото на сръбската тв и коментатора им каза,че почват с няколко дебютантки,а много от добрите им играчки ги пазят за следващия мач,та това не е баш реален резултат,но ако се работи правилно се върви на горе,,ама ние работим на парче и за някой лв. далаверка.