Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 07:57 2 092 12

В Сърбия: Кръстаич приключи с националния на България

  • младен кръстаич-
  • българия-
  • футбол-
  • национален отбор

Късно снощи балтийската селекция нанесе уникален срам на родните „лъвове“, побеждавайки с 2:0

В Сърбия: Кръстаич приключи с националния на България - 1


В съседна Сърбия пиша, че загубата от Литва с 0:2 е бил последният мач на Младен Кръстаич начело на България.

Късно снощи балтийската селекция нанесе уникален срам на родните „лъвове“, побеждавайки с 2:0. С тази загуба последното място на България в квалификационната група е на 99% сигурно.

На запад от Калотина пишат, че българският национален отбор, на чиято скамейка е Младен Кръстаич, продължава своеобразната си агония и е закован на дъното на групата със само две точки от шест мача.

Предвид очакваните двубои с Унгария и Сърбия (б.р. - оспорващи си първото място), е напълно реалистично „трикольорите“ да останат със същия актив, пише изданието pink.rs.

„Младен Кръстаич получи ултиматум преди този мач и изглежда това беше последният му двубой на пейката за България“, завършва изданието.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 4 Отговор
    в Бг от 33 Години Футболът е мъртво роден

    Коментиран от #10

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 1 Отговор
    Боби Михайлов и Сие Съсипаха Бг Футболът

    Коментиран от #4

  • 3 Перуката

    28 2 Отговор
    Снощи от срам се напих и после ударих един кючек да изпусна парата.
  • 4 Левски 1914

    18 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Футбола го съсипаха Борисов, Домусчиев и Ганчев . Лудогорец са 12 години шампион на България колко играча е ПРОИЗВЕЛ за националния отбор?

    Коментиран от #8

  • 5 Артилерист

    15 1 Отговор
    С махането на Кръстайч ще има поредното измиване на ръцете на футболната мафия. Учудващо е, че привържениците на Левски и на тумора от Разград, доколкото ги има, продължават да подкрепят левскаря Михайлов и компанията му в БФС. Положението с футбола в България Е ОТЧАЙВАЩО. Всъщност в България НЯМА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ. В България ритат топка треторазрядни "футболисти" от Африка, Окинава, Маршалските и островите "Кук", Аляска, Гренландия, индиански племена от делтата на Мисисипи и всякакви други покрайнини и забутани места на Планетата, но не и български момчета. Трима СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ пожелаха да се заемат със смръдливото българско футболно блато, но с всякакви хватки, бюрократични и откровени левскарски запалянковски тарикатлъци, не им се дава шанс, САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО СА БИВШИ ИГРАЧИ НА ЦСКА. Добре, не искате Бербатов, Стилиан и Мартин Петрови, да сменят ЛЕВСКАРЯ Михайлов, но докога ще продължава тази агония? Разберете най-после, че Михайлов и компания, с вързано пред БФС магаре да се сменят, ще е 1000 пъти по-добре! Колко още треньори и футболисти трябва да се сменят, за да се разбере, че главата вече не е само вмирисана, ТЯ Е ИЗГНИЛА! КУХА Е!
  • 6 Хасковски каунь

    7 1 Отговор
    А Перуци кога ?
  • 7 Питам:

    11 0 Отговор
    Колко българчета излизат като титуляри в "българските" отбори от А и Б група ? Между 15 и 20 %, не повече !
    Момчетата от Африка и Латинска Америка не са виновни, те си изкарват хляба. Виновни са лапачите от управата на футбола и най-вече т.н. "собственици" на отборите, които чрез тях ПЕРАТ ПАРИТЕ от мушенгиите си!
  • 8 Макето

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Като независим наблюдател, мога да кажа, че всичко започна от Майкъл Чорни, Сираков, Грашнов и Михайлов. Туморът във футбола ви е Левски! Изрязан, но с разсейки. А, за манталитета, вие си се познавате.

    Коментиран от #9

  • 9 А вашия манталитет

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Макето":

    С куците коне на картофената поляна, кръстена на оня бездарен певец, ви нанизахме 2 гола! Кръвта вода не става, вашия манталитет си е нашия манталитет!
  • 10 Карай да върви

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Някой са 64 години така.
  • 11 Хаха

    5 1 Отговор
    Е, има и "положителни" неща! Все пак откакто перуката и КО са начело на БФС, нямаме загуба на световно или европейско първенство! Да Илядат там, заедно с 40, вече и 50 годишното приятелство! Другите кандидати не стават... да правят толкова наздравици и да танцуват с Преслава!
  • 12 вазов

    5 0 Отговор
    Сещам се колко пъти Михайлов и Лечков се включваха с коментар, че Бербатов нямал план. Аз не знам дали той и групата му нямат план, но хора, знам на 100% , че сегашното БФС от години вече няма ама нито идея, нито план, кратък/дългосрочен, нито визия за развитието на младите таланти ( физически, тактически, лидерски умения и т.н ) . И най-лошото, нещо което най ме е яд - нямат никакви КОНКРЕТНИ ЦЕЛИ. Реални, постижими, обвързани времево и постижими. Повечето от нас ще се сетят за SMART целите, които кой ли не е учил в Университета. И може би тук е едно от разковничето на трагедията ни. Това, че при нас винаги от един добър спортист сме очаквали автоматично, че ще стане толкова добър мениджър. Да, ама не ( лека му пръст на Петко Бучаров ). Тук виждам една огроооомна грешка и на БГ журналистиката, която в опияненото си желание да напомпва националната ни гордост с герои създаде и такива смело мога да кажа карикатурни " звезди" като например този ГОНЗО ( не съм ЦСКАр, не съм Левскар ). Едва ли има другаде в Европа такъв разплетен петел на висока позиция като него. Този човек няма интелекта, образованието, няма и опита, и заслугите да бъде дори мениджър на средно ниво някъде. Трето, защо замазваме винаги разговорите за стигналата критични нива шуробаджанащина. Колко грозна дума, но толкова позната в родната ни БГ среда. Колко ли погубени таланти затрихме поради това, че титуляр влиза масово този, чиито родители се "отчетат на тренера", на школата и т