Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 09:53 2 351 9

Бивша любовница на Дейвид Бекъм разпали скандал с 20-годишна давност

  • дейвид бекъм-
  • ребека луус-
  • футбол-
  • виктория бекъм

Бившата манекенка Ребека Луус даде интервю за „Дейли Мейл“, след като бившият английски национал се изкара жертва от любовната си афера в заснетия от „Нетфликс“ документален филм за семейството му

Бивша любовница на Дейвид Бекъм разпали скандал с 20-годишна давност - 1

Бивша любовница на Дейвид Бекъм разпали скандал с 20-годишна давност, който едва не проваля брака на футболната звезда. Бившата манекенка Ребека Луус даде интервю за „Дейли Мейл“, след като бившият английски национал се изкара жертва от любовната си афера в заснетия от „Нетфликс“ документален филм за семейството му.

„Това не е справедливо. Той трябва да поеме отговорност и да признае, че носи вина за случилото се, а вместо това се изкарва жертва. Твърди, че се е срамувал да отиде на тренировка в Реал (Мадрид), след като вестниците публикуваха информациите за нашите отношения. Дейвид не постъпва мъжки“, твърди 46-годишната Луус.

В началото на XXI век тя придобива известност, след като в испанските медии се появяват публикации за нейната любовна авантюра с Бекъм. В интервю за „Скай Спортс“ тя заявява: „Дейвид е страхотен в леглото. Двамата не можем да се откъснем един от друг“.

"Историята може да е неприятна за Бекъм, но е истината. Той опитва да прикрива личния си живот във филма. Едно е да го прикриваш, друго е да изопачаваш истината. Много хора бяха забравили за тази авантюра. Сега той първи заговори за нея и се опитва да хвърли цялата вина върху мен, че съпругата му е страдала. Именно негова е вината“, заяви Луус в настоящата си медийна изява.

"Тогава имахме доста луда връзка. Когато журналистите бяха обсадили хотела ни, го возех в багажника на колата ни. Караше ме да се чувствам специална. Постоянно си пишехме съобщения с мръсно съдържание. Беше забавно. Един ден обаче получих съобщение от неговия бодигард, че спираме отношенията си. Дори нямаше смелостта да го направи лично. След това разбрах, че всичките му приятели са чели съобщенията и много са се забавлявали. Това ме нарани, но и ме убеди, че няма смисъл да крия за връзката ни“, допълва бившата манекенка.

"Когато излязох пред медиите преди години, се придържах към фактите. Тогава бяха на 26 години и никой не ме подкрепяше. Вместо това целият свят застана срещу мен“, припомня си Ребека Луус.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    27 4 Отговор
    По хубава е , от неговата скумрия ! А , и по добър човек изглежда !

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Трол

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Тъкмо това щях да напиша, без да съм Ви чел. Освен това се и усмихва на снимки, а онази винаги е начумерена.
  • 3 пищова

    3 0 Отговор
    Голяма работа станала преди 20 години .Дори нямам спомен преди 20 години с коя точно съм бил , аматьори .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    1 0 Отговор
    Как Бекъм няма да има любовници. Достатъчно е само да се погледне Виктория. Тя излъчва студенина и високомерие.
  • 6 мдаа

    1 1 Отговор
    От 20 години не и се е обаждал. Отмъстила си е. 😄
  • 7 пфф

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Мисирка с празен поглед. Другата пък гледа като натровена.
  • 8 цербер

    1 0 Отговор
    Дейвид не постъпва по мъжки!“-твърди 46-годишната Луус.
  • 9 ревизор

    1 0 Отговор
    Готина мадама.