Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 13:30 1 216 1

Деко ще връща Меси в Барселона през 2024 година

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • деко

През миналото лято Жоан Лапорта се опита да го върне в Барселона, но Лео предпочете да премине в Интер Маями

Деко ще връща Меси в Барселона през 2024 година - 1

Спортният директор на Барселона Деко разкри, че има план да организира двубой в чест на Лионел Меси през 2024 година, след като реконструкцията на „Камп Ноу“ приключи. Аржентинецът прекара в клуба повече от 20 години, след което напусна през 2021-ва, за да премине в Пари Сен Жермен. През миналото лято Жоан Лапорта се опита да го върне в Барселона, но Лео предпочете да премине в Интер Маями. В клуба обаче искат да организират бенефис на аржентинеца.

„Мисля, че ще направим такъв бенефис, но може би това ще стане, когато новият стадион бъде готов. Той винаги ще бъде най-големият идол на феновете в цялата история на клуба. Клубът имаше такива идоли като Кройф и Роналдо, но той може би е най-великият от всички. Меси със сигурност ще изиграе прощален мач в Барселона, но все още не мога да кажа кога точно. Той все още играе и се надявам да го прави още години напред, защото хората, които обичат футбола, ще се радват“, сподели Деко.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радостин

    1 0 Отговор
    Никой не иска Меси Резервата.