Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 19:48 1 917 8

Уникален дуел: Великобритания събира куп звезди срещу Сърбия и Джокера

  • спорт

Купа Дейвис предлага страхотни спортни битки

Уникален дуел: Великобритания събира куп звезди срещу Сърбия и Джокера - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Великобритания обяви разширения си състав за 1/4-финалите на Дейвис Къп 2023. Камерън Нори, Дан Евънс, бившия водач в ранглистата на АТП Анди Мъри, Джак Дрейпър и специалиста в играта на двойки Нийл Шкупски ще са сред изборите за тима на Великобритания за елиминационния тенис сблъсък със съседната на нас Сърбия.

За балканците заявен за участие е световният номер 1 в тениса Новак Джокович. Мачовете са предвидени за 23 ноември на неутрален корт в Малага, Испания.

Форматът на турнира предвижда победителите в елиминационните дуели да се определят след общо 3 срещи. Така Сърбия ще е много сложна за побеждаване, защото се очаква Джокера освен в двубоя при първите ракети, където е тотален фаворит, да играе и на двойки при равенство 1:1 победи от срещите на сингъл.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джоко

    12 0 Отговор
    Елате повече
  • 2 БАЙ КУРТИ

    10 0 Отговор
    Много малко бре. СЕГА и СУНАК да сложите за вратар, ДЖОКОВИЧ ПАК ЩЕ ВИ ВЗЕМЕ ТОКА. Ей много злоба има в триполовите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 заприлича на шах

    1 0 Отговор
    на световния номер 1 едновремено на много дъски срещу сборен отбор островитяни. Реми никой няма да направи, понеже в тениса няма такова животно, ама барем някой му вземе сет да отсрами краля, че те на острова май няма друго, с което да се горедеят. Забравих музеите с откраднатите от цял свят антики.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 пенко

    0 0 Отговор
    САМО ПРИ "ЗАПЕК " - ПРАВЕШ ТАКЪВ "НААПЪЪН "-- ТЕНИС --ЪЪЪХХ!!!!!!!!