Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 09:18 861 2

Халф на Левски бил на системи преди мача с Черно море

  • адриан краев-
  • футбол-
  • левски-
  • системи-
  • черно море

"Сините" спечелиха с 1:0 над "моряците" в неделя, а националът не се появи в игра, въпреки че бе в групата за двубоя

Халф на Левски бил на системи преди мача с Черно море - 1

Халфът на Левски Андриан Краев е бил на системи преди домакинството на Черно море. "Сините" спечелиха с 1:0 над "моряците" в неделя, а националът не се появи в игра, въпреки че бе в групата за двубоя. Преди началото му той получи фланелка с №100 на гърба от изпълнителния директор Даниел Боримиров по случай броя на мачовете му с екипа на столичани.

След сблъсъка с варненци стана ясно, че Краев се е разболял в навечерието на срещата и това е причината да не попадне в титулярния състав, а треньорът Николай Костов е преценил да не рискува с включването му в игра, за да не се стигне до контузия заради влошеното му здраве. 24-годишният футболист ще бъде на линия за предстоящото гостуване на Берое в петък и се очаква да се завърне сред титулярите.

Андриан Краев, който прави много силен сезон, има договор с Левски до края на първенството. От "Герена" правят всичко възможно да го удължат. Те на няколко пъти излизаха с подобрени оферти към халфа. Последната бе близко до желаното от играча, но двете страни не се разбраха за размера на откупната му клауза, която да бъде вписана в споразумението.

Адриан Краев смени мениджърската агенция, която го представлява. В момента за интересите му се грижи бившият централен защитник на "сините" Джон Ингълс. Ако "сините" не подпишат нов договор с Краев, то дефанзивният полузащитник ще може свободно да преговаря с други клубове от 1 януари и дори да подпише предварителен контракт с този, който му извади предложение, което го удовлетворява. През лятото на "Герена" отхвърлиха оферта на Лудогорец за правата му, а интерес към него проявява и германския Кайзерслаутерн.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДокторСкорчев

    0 1 Отговор
    чалга вирус
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.