Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 11:01 969 2

Сонко Сундберг аут до края на годината

  • лудогорец-
  • бранител-
  • сонко сундберг-
  • травма

Бранителят с тежка травма в глезена

Сонко Сундберг аут до края на годината - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Лудогорец - Ноа Сонко Сундберг, може да е изиграл последния си мач за 2023 година на стадион "Шюкрю Сарачоглу" срещу Фенербахче, предава "Мач Телеграф".

Причината е контузията в глезена, която почти сигурно ще го извади от терените за следващите два месеца. Той се сблъска с играч на Фенербахче в самия край на срещата и напусна стадиона с помощта на патерици, а глезенът му беше бинтован.

Дали Сундберг ще бъде опериран, или ще се лекува алтернативно, ще стане ясно съвсем скоро. Евентуалното му отсъствието от терените до края на годината ще предизвика сериозни проблеми за Георги Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Незаменими Хора няма
  • 2 Ром

    1 0 Отговор
    Братчеда се прави . Иска заплата без да се поти .