Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 11:30 826 1

Ясен Петров: Идеален момент за дербито на Пловдив!

  • ясен петров-
  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

В дебюта си като наставник на “черно-белите” той спечели именно дербито с Ботев с 4:0 на “Лаута”

Ясен Петров: Идеален момент за дербито на Пловдив! - 1

Бившият треньор на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) Ясен Петров сподели очакванията си за градското дерби. Той бе категоричен, че фаворит няма и моментната форма в такива сблъсъци не играе. Петров бе начело на “канарчетата” в периода 2004-2006 година, а през 2007-2008 година води и “смърфовете”. В дебюта си като наставник на “черно-белите” той спечели именно дербито с Ботев с 4:0 на “Лаута”.

“Очаквам двата отбора да направят добър мач, празник на феновете. Чака ни здрава битка. Ботев е във възход, Локомотив е в челото на таблицата и доскоро беше лидер. Смятам, че ще стане хубаво дерби. Идеален момент за него. Мачът се връща на “Колежа” след 10 години. Все позитивни неща, които ще са плюс за сблъсъка. Предполагам, че стадионът ще е пълен и ще стане хубава среща. Фаворит в такива мачове няма, както и формата не играе. Изключено е да кажем, че кантарът е повече в полза на единия тим. И двата отбора имат своите силни и слаби страни”, каза Петров.

“Радващо е, че двата отбора в момента са в добро състояние. Серията от 5 мача без победа на Локо няма никакво значение в дербито, както и че Ботев вкара 6 гола в последната си среща или че напоследък показва добри игри. Идеален момент за пловдивско дерби”, категоричен беше бившият национален селекционер.

Той обаче обяви, че най-вероятно няма да е на стадиона в петък от 19:30 часа.

В следващите дни ще стане ясно дали двамата старши треньори Душан Керкез и Александър Томаш ще имат пресконференции преди дербито.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БезМен

    0 0 Отговор
    А дано (ама надали) , се съберат 2-3 българи на терена от общо 22мата!...и без съдиите!