Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 15:10 1 755 3

Холифийлд удари рамо на Тайсън Фюри

  • спорт

Ивендър защити Тайсън в спорта

Холифийлд удари рамо на Тайсън Фюри - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Тайсън Фюри победи Франсис Нгану с 2:1 съдийски гласа в мач в Саудитска Арабия.

Чуха се много мнения, че Нгану е ощетен.

Ивендър Холифийлд обаче отсече:

"Факт е, че Нгану прати Тайсън в нокдаун. Но Фюри нанесе повече удари", каза легендарният Холифийлд, който е на мнение, че боксовото съдийско решение 2:1 е правилно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боксът

    2 0 Отговор
    Е официално мъртъв спорт. Скука и нагласени мачове. Ерата Тайсън свърши отдавна
  • 2 ако Холифилд

    1 0 Отговор
    беше играл с Фюри , какво ли щеше да стане . Без тактика , как се печели . Помня Тайсън на 18 - 5-8 удъра и 1 в брадата на противника за 3 секунди и Нокаут . Да беше признал уговорените срещи . Що не си махне татусите .
  • 3 Мнение

    1 0 Отговор
    Компютърното преброяване е отчело повече нанесени точни удари от Фюри . Но Нгано е нанесъл повече тежки плътни удари. Такава е равносметката от мача. Някак си не звучи убедително шампиона по бокс в тежка категория , да защитава своя шампионски пояс , с точкуване. Система присъща повече на аматьорският бокс.