Last news in Fakti

1 Декември, 2013 18:58 661 0

Нови равенства в Италия за Рома и Интер

  • рома-
  • интер-
  • равенство-
  • аталанта-
  • сампдория

Двата гранда - с грешна стъпка към върха

Нови равенства в Италия за Рома и Интер - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
С късен гол в последната минута на редовното време Рома се спаси от загуба и завърши 1:1 като гост на Аталанта в мач от 14-я кръг на Серия А, игран на стадион "Атлети Адзури".

След равностойно първо полувреме домакините откриха резултата в началото на второто полувреме след удар от фаул на Давиде Бривио. Рома реагира със сериозен натиск, но направи куп пропуски, а и вратарят на домакините Консили направи редица спасявания. "Вълците" имаха сериозни претенции и за дузпа, след като играч на домакините блокира с ръце удар на Майкон.

В 90-та минута все пак Кевин Строотман изравни резултата. Така Рома продължава да бъде единственият тим в Серия А без загуба, но тимът записа 4-то поредно равенство. Така Ювентус може да дръпне с три точки в челото на класирането, ако победи по-късно Удинезе.

 

Интер се издъни у дома срещу Сампдория и врътна равенство 1:1 в среща от 14-ия кръг на Серия "А", която се игра на стадион "Джузепе Меаца" в Милано. Отборът на Валтер Мадзари не се представи убедително и изпусна преднината си в самия край на срещата. 

Фреди Гуарин откри резултата с гол в 18-ата минута, а колумбиецът нацели и греда през второто полувреме. В 89-ата минута резервата Ренан изравни за Самп и донесе точката на тима си.

След тази среща Интер е на 4-ото място в класирането с актив от 27 точки, а Самп е на 19-ото място с 11 точки. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА