Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 20:30 3 358 2

Привикаха Вили Вуцов в БФС!

  • велислав вуцов-
  • футбол-
  • янтра габрово-
  • бфс-
  • апелативна комисия-
  • борис попов

Както е известно, Вуцов беше санкциониран след домакинската загуба на тима си с 0:1 от втория тим на ЦСКА 1948 в среща от 14 кръг на Втора лига, играна на 22 октомври

Привикаха Вили Вуцов в БФС! - 1

Апелативната комисия към БФС взе решение относно казуса с треньора на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов, който първоначално беше наказан с лишаване от правото да изпълнява задълженията си за три мача.

Както е известно, Вуцов беше санкциониран след домакинската загуба на тима си с 0:1 от втория тим на ЦСКА 1948 в среща от 14 кръг на Втора лига, играна на 22 октомври. Тогава Вуцов беше изгонен от съдията Борис Попов заради разправия с рефера, при която дори захвърли патериците, с които се придвижва. Габровци имаха претенции към рефера за две ситуации в мача.

В изказването си след мача Вили Вуцов препоръча Попов да си стои в Русе, да лови сомове и да мери замърсяването на въздуха.

Апелативната комисия прие жалбата, пусната от треньора на Янтра (Габрово) срещу наложеното наказание. Ново решение по казуса не е взето, а са изискани допълнителни доказателства, а Вуцов, съдията Борис Попов и делегатът Илчо Цанков са привикани за изслушване.

АПЕЛАТИВНА КОМИСИЯ
РЕШЕНИЕ № 9/03.11.2023г.

Относно : Жалба на Велислав Иванов Вуцов ст. треньор на ОФК „Янтра“ гр. Габрово

Апелативната комисия, разгледа постъпилите жалби от Велислав Иванов Вуцов ст. треньор на ОФК „Янтра“ гр. Габрово, срещу решения на ДК при БФС от 24.10.2023 година, с които се иска преразглеждане на наложените наказания.

Реши:
Жалбата е допустима, постъпила е в срок в БФС. Апелативната комисия отлага взимането на решение и насрочва заседание на 07.11.2023 г, като на основание чл.61 ал.1 от ДК /2023-2024/ изисква представяне на допълнителни доказателства, както следва:

Да се поканят за изслушване :
Велислав Иванов Вуцов - ст. треньор на ОФК „Янтра“ гр. Габрово
Главен съдия на срещата: Борис Попов
Делегат на срещата: Илчо Цанков


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    18 2 Отговор
    Вили Вуцов -Овчеглавия е любимец на всички фенове независимо от клубните пристрастия.Този пич е ненадминат
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.