Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 21:00 1 360 1

Снимаха Ивайло Петев на дерби в Румъния, чака се да подпише

  • ивайло петев-
  • футбол-
  • треньор-
  • университатя крайова

Равенството задълбочи лошата форма на Университатя, който през лятото беше на подготовка в Банско

Снимаха Ивайло Петев на дерби в Румъния, чака се да подпише - 1

Бившият треньор на Лудогорец Ивайло Петев изглежда е само въпрос на време, за да подпише с румънския Университатя (Крайова). Българинът беше на трибуните по време на дербито на Крайова. Университатя и У Крайова 194 завършиха 1:1.

"Диги спорт" показа снимка на Петев от трибуните, докато той се хваща за главата, ядосвайки се след пропуск на един от играчите на домакините.

Равенството задълбочи лошата форма на Университатя, който през лятото беше на подготовка в Банско. Тимът няма победа в последните четири кръга от първенството на Румъния. Университатя е четвърти с 23 точки, като вече изостава на 8 от лидера ФКСБ, който е и с мач по-малко.

Ивайло Петев ще бъде третият треньор на Университатя (Крайова) през сезона. До този момент начело на тима бяха Лауренциу Регекампф и Корнелиу Папура.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да да

    2 0 Отговор
    Ще гледаме !Дано не го къпят ....