Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 09:00 1 158 5

Лионел Меси навлиза в света на електронните спортове

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями

Аржентинският играч се присъедини към бившия си съотобрник Серхио Агуеро, който е сбоственик на KRÜ Esports

Лионел Меси навлиза в света на електронните спортове - 1

Един от най-великите футболисти за всички времена Лионел Меси навлиза в света на електронните спортове. Аржентинският играч се присъедини към бившия си съотобрник Серхио Агуеро, който е собственик на KRÜ Esports.

Така организаицята вече има подкрепата на две от най-значимите фигури в спорта в днешно време. Аржентинската организация е основана през 2020-та година и има професионални геймъри в заглавията Rocket League, ЕА Sports FC, VALORANT и League of Legends. Също така е важно да се отбележи, че тимът има подкрепата на големи спонсорски компании като Visa, Pumа, Disney+ и др.

Преди обявлението, че Меси става част от екипа на Агуеро се говореше усилено, че бившият нападател на Манчестър Сити иска да напусне, но всъщност се оказа, че слуховете са верни донякъде. Той остава в ръководството, но като съсобственик. Добавянето на Меси ще послужи само положително на KRÜ Esports, a влизането на аржентинската суперзвезда на футбола е поредна огромна реклама за eSports индустрията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а сега де

    3 0 Отговор
    нищо не разбрах какви са тия “Е” спортове само пише че меси отивал някъде си и че имало някакво нещо като “професионален ГЕЙмър”?!?!?
  • 2 Уве Зелер

    2 0 Отговор
    Лионел Меси е един кратункьо, който, подобно на Марадона, пропусна шанса си да стане наистина велик. Ако онзи си беше признал за ръката, а Меси беше отказал абсолютно незаслужената осма златна топка, е тогава вече щяха да запишат имената си със златни букви!
  • 3 Тома

    3 0 Отговор
    Те за това му дават златни топки особенно последните две за най различни реклами.Меси е чист медиен балон
  • 4 да влезе

    1 0 Отговор
    меси ако ще от там дето е излязъл се тая кво ни е зор
  • 5 Меси няма да играе на плейофите

    1 0 Отговор
    Меси Резервата не е вкарвал гол от 4 месеца хахахаха