Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 09:53 1 229 0

Ботев Пловдив праща оферта на ЦСКА за халф

  • станислав шопов-
  • футбол-
  • цска-
  • ботев пловдив-
  • трансфер-
  • под наем

Предложението е футболистът да премине на "Колежа" веднага след нова година със срок на договора до края на сезона и евентуално удължаване и за следващия

Ботев Пловдив праща оферта на ЦСКА за халф - 1

Ботев Пловдив иска да привлече под наем атакуващия халф на ЦСКА - Станислав Шопов, съобщава Мач Телеграф.

Предложението е футболистът да премине на "Колежа" веднага след нова година със срок на договора до края на сезона и евентуално удължаване и за следващия.

За сега не е ясно дали "червените" ще приемат подобна сделка, въпреки че Нестор Ел Маестро му е гласувал доверие в общо 10 мача и само два като титуляр.

Шопов е юноша на Ботев от където беше продаден на Хееренвен за 250 000 евро. ЦСКА пък го върна в България, след като играчът стана свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА