Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 16:54 2 331 3

Георги Градев заяви защо съд ще решава за България - Унгария

  • футбол

Тежка ситуация

Георги Градев заяви защо съд ще решава за България - Унгария - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Георги Градев, който се обърна към Спортния арбитражен съд в Лозана за казуса с европейската квалификация между България и Унгария говори пред bTV.

"Какво може да провокира един български гражданин, фен на футбола, играл футбол, работил за футбола – да иска да се отмени това решение на УЕФА и мачът да се състои в София с публика? Може би любовта към играта, може би желанието хората да посетят този мач. А, отделно от това, хората имат право да протестират", обяви Градев.

"Ако се стигне до отмяна на решението, контрата ще бъде основно в УЕФА, тъй като УЕФА се е подвела по нашата федерация", счита Георги Градев.

Както е известно, мачът от квалификациите за Евро 2024 България - Унгария най-вероятно ще се проведе при закрити врата на "Христо Ботев" в Пловдив заради опасения от евентуални безредици свързани с планиран протест на "Васил Левски" в София. Протест на фенове срещу БФС. Протест срещу БФС обаче се готви и за Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    4 5 Отговор
    Ганьо се ос ра отвсякъде.Кажи ми бе,Балкански,защо всички по земното търкало те мразят или в най-добрия вариант презират?
  • 2 Гордостта на Тара

    6 0 Отговор
    Те мачове между Сърбия Косово Албания не ги затвориха а нашите .. Пращайте повечко на Словения бфс
  • 3 На перуката

    4 0 Отговор
    от уискито му се е спаружил мозъка.Просто нормален човек не може да си въобразява,че до безкрай ще съсиспва бг футбола, и с този жалък ход ще замаже положението.