Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 09:00 855 1

Клубове от Саудитска Арабия са готови да платят 100 млн. евро за Бруно Фернандеш

  • бруно фернандес-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • ал-хилал-
  • ал-насър-
  • ал-итихад-
  • ал-ахли

Фернандеш е капитан на Ман Юнайтед и е обвързан с клуба в дългосрочен план, притежавайки договор до 2026 г., като той може да бъде удължен за още 12 месеца

Клубове от Саудитска Арабия са готови да платят 100 млн. евро за Бруно Фернандеш - 1


Клубове от Саудитска Арабия са готови да платят 100 милиона евро, за да подпишат с полузащитника на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш. Твърди се, че Ал-Хилал, Ал-Насър, Ал-Итихад и Ал-Ахли ще се състезават за подписа на португалеца, пише "Фишайес".

Фернандеш е капитан на Ман Юнайтед и е обвързан с клуба в дългосрочен план, притежавайки договор до 2026 г., като той може да бъде удължен за още 12 месеца. Португалският национал е допринесъл с 68 гола и 57 асистенции от своите 201 мача във всички турнири, като спечели "Карабао Къп" откакто е на "Олд Трафорд".

"Червените дяволи" нямат голямо желание да се разделят с толкова ключова фигура в отбора си, особено в настоящия момент, в който тимът е в сериозна криза. Въпреки това, генерирането на толкова голяма сума пари от продажбата на един играч значително ще увеличи шансовете им за подсилване на няколко позиции в техния отбор.

Евентуалната продажба на Фернадеш може да помогне и в друго отношение. Не е тайна, че Юнайтед има сериозни проблеми с Финансовия феърплей, като наскоро се твърдеше, че ще трябва да се насочат към "евтини сделки", ако искат да правят бизнес през януари.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЕФА плаща 100

    1 0 Отговор
    рубли, за да се отърве от България завинаги.