Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 12:30 2 315 20

Полицията каза кой организира протеста срещу БФС

  • полиция-
  • футбол-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • сдвр

Ангажирани са 1600 служители, но могат да се привлекат и още, ако се наложи

Полицията каза кой организира протеста срещу БФС - 1

СДВР и БФС дадоха съвместна пресконференция, на която разясниха как ще протече организацията покрай футболната среща между България и Унгария. От полицията разкриха и как ще се действа спрямо очаквания протест срещу футболната централа. Органите на реда допълниха, че днес имат среща с организатора на протеста, загатвайки, че той е фен на Левски или ЦСКА.

"Не познавам хората, които са качили тези събития. Кратък е периодът от време, за да преценим каква ще е бройката на участниците. Относно разрешени събития - до този момент няма. Разрешителните и съгласувателни писма се издават от Столичната община. Организатор е представител на столичен клуб. Познат е по физиономия. Направили сме среща с него. След 16:30 часа ще има повече яснота. Силно се надявам участниците в спонтанния протест да се съберат на улица “Гурко”, да проведат законния си протест, но да не опорочат футболната среща.

Три охранителни фирми са наети да обезпечат сигурността на спортното съоръжение. Ако се наложи, ще окажем нужното съдействие. Хората, които участват в тези мероприятия, ще бъдат допуснати в обособена зона и вие ще я видите. Ще се въздържа кой е представител на футболния клуб, столичен е, с голяма аудитория, те са два.

Ангажирани са 1600 служители, но могат да се привлекат и още, ако се наложи.

СДВР за всяко едно мероприятие работи със социални партньори. Когато има такова голямо мероприятие, се придобива, обобщава и анализира информация. Тази информация се придобива чрез различни партньори, както отива и от нас към тях. Когато може да се опорочи дадено събитие, се изразява мнение - дали ще бъде прието или не, е друг въпрос. Но ние ще продължим да действаме по този начин.

Първоначално протестът бе заявен да се проведе на спортното съоръжение. В момента е около спортното съоръжение, тоест на други точки. Представете си служители от самото начало да са наредени на пистата и по пътеходите как ще изглежда самото съоръжение.

Никога СДВР не е казвала, че не може да не се справи с което и да е мероприятие. Дори когато футболната среща бе решено да е в Пловдив, СДВР предложи да окаже съдействие на колегите от Пловдив. Това, което зависи, ще бъде направено”, обещаха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичката

    37 1 Отговор
    олелия заради един пияндурник
  • 2 ай как хочется

    2 21 Отговор
    На някой много му се иска да впрегне пак футболните агитки и да заформи един граждански конфликт в страната. Все пак "Ние тая влас с кръв сме я взели!"..... Няма да се получи.

    Коментиран от #15

  • 3 Дани

    15 14 Отговор
    Оставете Боби да си живее живота, какво ви е направил този човек.....просто не мислете за футбол, а си намерете работа която да ви ангажира физически и психически!

    Коментиран от #4, #9, #14

  • 4 едва ли

    10 9 Отговор

    До коментар #3 от "Дани":

    Едва ли истинската цел им е футбола изобщо.
  • 5 не разбирам другари

    4 12 Отговор
    Нали президента обеща да ни оправи. Сега оправени ли сме, или още да чакаме?

    Коментиран от #8

  • 6 като

    17 2 Отговор
    не можете да се справите с футбола го забранете в този му вид. кому е нужно една самостоятелна организация като БФС да всява такъв смут в обществото
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Другар

    3 9 Отговор

    До коментар #5 от "не разбирам другари":

    Оправи ни резидента ,тъй на упрай ,чи вече нимой нимой да ни упрай,но упрай най вече себе си
  • 9 Родител 6

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дани":

    И един ден се събуждаш с изути гащи и натакован защото си се улисал да гониш хлебо да не избега.Ама живота не е самл хлеб.Хич даже не ми пука за футбола и спорта но тия хора се подиграват с всичко в тая територия.
  • 10 Пеле

    7 0 Отговор
    Ама какъв футбол в България бе,те там само бразилци играят
  • 11 Милен

    10 0 Отговор
    Направете футболните клубове полупрофесионално, не виждам никакъв смисъл те да са ПФК. И без това за да тренират децата, родителите трябва да плащат такси, а така се изключват една доста сериозна част от деца на родители които не могат да отделят допълнителна сума за такси и екипировка. Талантът не е обвързан с платежоспособността на родителите.
  • 12 Отче Ваш

    11 3 Отговор
    Единственото нещо, за което този фантастичен, този невероятен Джибрил Михайлов и БФС се грижи добре е на масата на Дон Перуци, да има пиене и чалгата да дъни !!!Това е управленския "капацитет" на БФС в целия му блясък !!!
  • 13 Левски 1914

    5 8 Отговор
    Всичко прави онова ФЪРЧИЛО Бербатов и феновете на МЕНТЕТО!
  • 14 Ох Дани

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дани":

    Ти от "обкръжението" ли си, та си се загрижил за Боби Михайлов? И какво ни е направил ли? Ами едно ГОЛЯМО НИЩО е направил до сега.Яде, пи, хвърля гюбеци по купони и заведения за сметка на всички нас, забремени де що има секретарки в БФС, но не свърши и грам работа! Работа в полза на България и Българския футбол! Работа, за която БЕШЕ НАЗНАЧЕН! От както е начело на БФС нещата придобиха гротескно изражение - не сме се класирали на никакъв голям форум, пропадаме все по-надолу във всички класации на националните футболни отбори, играта ни е мудна, вяла и грозна.Първенството ни се напълни с чужденци на килограм, като има случаи на отбори с НИТО ЕДИН Български футболист! Срам и позор е това!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 не мога повече

    1 0 Отговор
    Понеже една клатушкаща се пияница не иска да пусне кокала се налага политиците да се намесят, службите, цяла европа да ни сочи с пръст и да ни се присмива и т.н. НЯМАМ ДУМИ !

    Коментиран от #18

  • 17 Ахил

    3 1 Отговор
    Перуката Михайлов отдавна трябваше да бъде изгонен от БФ С като негов шеф и приближените му които организираха фалшиви и измамни конгреси . Бербатов бе прав за едно когато се кандидатира за шеф на футболния съюз, а именно не трябваше да се държа като джентълмен с такива мошенници и измамници
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.