Last news in Fakti

19 Ноември, 2023 12:51 912 1

Милан набеляза бранител на Челси

  • милан-
  • италия-
  • челси-
  • бранител-
  • беноа бадиашил

На "Сан Сиро" са харесали Беноа Бадиашил за трансфер през януарския прозорец

Милан набеляза бранител на Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Милан проявява интерес към защитника на Челси Беноа Бадиашил. На "Сан Сиро" са набелязали французина за трансфер през януарския прозорец, разкрива "Гадзета дело Спорт". 22-годишният централен бранител бе привлечен на "Стамфорд Бридж" от Монако през миналата зима срещу 38 милиона евро.

Той обаче не успя да впечатли през миналата кампания, а от началото на сезона е преследван от контузии и окончателно загуби титулярното си място в състава на Маурисио Почетино, като не е записал дори минута в Премиър лийг, допълва gong.bg.

От Милан обмислят да се възползват от ситуацията и да вземат французина в редиците си. "Росонерите" имат проблеми в отбрана, където Пиер Калулу е с контузия, а Симон Кяер също често има болежки и не може да бъде пълноценен. Затова в клуба търсят подкрепления и са се насочили именно към Бадиашил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъкаааа

    0 0 Отговор
    Пак ще купуват некое негро. В "Челси" е пълно с таквиз.