Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 11:00 856 0

Левски се опитва да отмъкне вратаря на Пирин без пари

  • максим ковальов-
  • левски-
  • футбол-
  • пирин благоевград

Договорът му изтича през лятото догодина, но има и откупна клауза

Левски се опитва да отмъкне вратаря на Пирин без пари - 1

Левски се опитва да отмъкне вратаря на Пирин (Благоевград) Максим Ковальов без пари, съобщава "Тема спорт". Той прави силни мачове и прикова вниманието на "сините".

Договорът му изтича през лятото догодина, но има и откупна клауза. Тя е за 75 хил. евро. На "Герена" обаче не са склонни да я плащат. По подобен начин през зимата те се опитаха да отмъкнат без пари Макрецкис, но той остана верен на Пирин и доигра сезона, след което си тръгна.

Очаква се в най-скоро време новият управител Петър Занев да предложи удължаване на договора на Ковальов.

Иначе в момента "орлетата" продължават да се готвят с пълни сили за следващия си мач в първенството - гостуването на Ботев (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА