Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 13:00 1 525 0

Мохамед Салах е на крачка от значимо постижение във Висшата лига

  • мохамед салах-
  • футбол-
  • висша лига-
  • ливърпул

Статистиката показва, че Салах бележи средно на всеки 132 минути футбол, което е сериозен процент успеваемост

Мохамед Салах е на крачка от значимо постижение във Висшата лига - 1


Нападателят на Ливърпул – Мохамед Салах, е на крачка от това да влезе в „Клуб 150” на Висшата лига. Египетският национал се превърна в един от най-значимите нападатели не само на „червените” от „Анфийлд”, но и на Висшата лига като цяло.

Със своите 149 гола в първенството на Англия до този момент, Салах се нареди до имена като Серхио Агуеро, Рууд ван Нистелрой, Тиери Анри, Хари Кейн и други.

Статистиката показва, че Салах бележи средно на всеки 132 минути футбол, което е сериозен процент успеваемост.

23 от 149-те гола на нападателя са реализирани от дузпа. 119 попадения Салах е вкарал с левия крак, докато 22 с десния. Осем от тях са вкарани с глава.

Салах ще има възможност да отбележи своя 150-ти гол в предстоящото дерби с Манчестър Сити в събота, което може да гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2 от 14:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА