Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 17:18 1 559 2

Титулуван футболист почти отне палката на полицай в чужбина

  • футбол

Мартинес застана между бразилската полиция и аржентинските фенове

Титулуван футболист почти отне палката на полицай в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Аржентина победи Бразилия с 1:0 като гост в мач от световните квалификации по футбол. Грандиозното дерби се реши с гол на Николас Отаменди в 63-ата минута. За съжаление имаше ексцесии на митичния "Маракана". Стигна се до екшън между бразилски полицаи и аржентински фенове.

В този момент играчите на гостите се насочиха към сектора с техни привърженици. Лионел Меси поведе звездната колона, все пак Аржентина е настоящ Световен шампион по футбол. Но в центъра на действията попадна вратарят Емилиано Мартинес, който е сочен за скандална фигура. Мартинес скочи високо и дръпна палката на един от бразилските полицаи, който замахваше да удари аржентински запалянко. Бързата намеса на двама служители на органите на реда, които направиха жестове за деескалация на напрежението, пък предотврати сериозен сблъсък с Емилиано Мартинес.

Мартинес наскоро триумфира с приза "Яшин" за най-добър вратар за 2023-а година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    7 1 Отговор
    А нашите мишоци се криха вместо да подкрепят феновете..... И В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ПО ТРАДИЦИЯ СЕ НАС..... АХА
  • 2 Aлфа Bълкът

    2 3 Отговор
    Малко им на тия мошеници, били потомци на германците – шебеци.