Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 12:00 983 6

Мачовете от българското футболно първенство са поставени под сериозна опасност

  • футбол-
  • мачове

Заради дъжда и снега може да се стигне до отлагане на срещи от професионалния и аматьорския футбол

Мачовете от българското футболно първенство са поставени под сериозна опасност - 1

Мачовете от българското футболно първенство са поставени под сериозна опасност заради тежките климатични условия, които вече връхлетяха страната.

Заради дъжда и снега може да се стигне до отлагане на срещи от професионалния и аматьорския футбол. От елита най-сериозно е застрашен мачът между Ботев (Враца) и Локомотив (Пловдив), който трябва да започне днес от 12:30 часа.

Заради предупрежденията на синоптиците за обилни снеговалежи, придружени със силни пориви на вятъра, бе обявен червен код за шест области в Северна България, между които е и Враца.

Със сигурност по долните нива на родния футбол, където дренажът на терените и възможностите на клубовете за почистване не са големи, е възможно доста срещи да не се проведат според предварителната програма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хе-Хе

    5 2 Отговор
    Закривай! Дай бюджета на Нюргюл!

    Коментиран от #6

  • 2 мда

    2 1 Отговор
    Някой го интересуват топкаджиите.
  • 3 Джон

    1 1 Отговор
    Незабавни протести и погроми!
  • 4 Шизо

    2 0 Отговор
    Ха мачове!!! Сещам се за такова нещо само като видя рекламите по ТВ. Видяхме клубните колко струват в турнирите. По-добре е играчите да се скрият от лошото време в някоя чалготека. Така хем няма да правят нищо за което им плащат ,хем зрителите ще си стоят при семействата.
  • 5 Айде

    3 0 Отговор
    А бе, я ги спрете, няма никой в българския футбол!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.