Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 19:30 1 935 10

Голяма звезда спечели 150 бона със задните му части

  • формула 1-
  • валтери ботас-
  • спорт

Състезателят подкрепи каузата "Мовембър" като не само си пусна традиционния мустак, но и участва в еротична фотосесия, в която на всяка негова снимка се виждат задните му части

Голяма звезда спечели 150 бона със задните му части - 1

Финландският пилот от Формула 1 Валтери Ботас успя да набере средства в размер на 150 000 долара в подкрепа на мъжкото здраве. Състезателят подкрепи каузата "Мовембър" като не само си пусна традиционния мустак, но и участва в еротична фотосесия, в която на всяка негова снимка се виждат задните му части.

Календарът, който носи името "BottASS 2024", моментално се превърна в сензация сред феновете на финландеца. От продажбата на всяко копие 5,5 долара (5 евро) отиват за изследвания на рака на простата.

"Благодаря ви много за подкрепата. Заедно с даренията и с продажбите на календара сумата ще бъде около 150 000 долара. Точната фигура ще стане ясна до дни", написа в социалните мрежи Ботас.

Идеята на Ботас за благотворителния календар, изготвен от фотографа Пол Рипке, се ражда преди няколко месеца, когато по време на почивката си в Аспен, Колорадо Ботас е заснет от приятелката си Тифани Кромуел, докато се излежава гол. Снимката стана хит в Инстаграм, а след това правата над нея бяха продадени за благотворителност.

"Хората ме питаха "Защо го направи? Защо искаш да си показваш задника?", каза Ботас.

"Но когато обяснявах, че го правя за благотворителност, хората разбираха. Освен това много се забавлявах, докато правехме тези снимки", добави още пилотът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хекиМЯУУ

    8 2 Отговор
    с кукорча и бонето изкарахме повече със задните части
  • 2 Ццц

    6 10 Отговор
    Това не са задните му части, бе будали! Ботас си е залепил снимка на Дмитро Кулеба в знак на подкрепа към Украйна. 🤣🤣
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 редник

    9 0 Отговор
    /... звезда спечели 150 бона със задните СИ части/

    Толкова ли няма пари за истински редактор?
  • 5 Пръц

    3 0 Отговор
    АмбриЯж !
  • 6 Сандо

    12 0 Отговор
    Заглавието може да се приеме като рекламен материал за нивото на българското образование!При това от спортните журналисти се изисква само един минимум от лексиката и граматиката на българския език.
  • 7 Румен Американеца

    9 0 Отговор
    аФторът на статията я е писал със:
    А. Задните МУ части
    Б. Задните СИ части
    В. Ми той не може да пише, диктува на компа и апликация записва
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мъдрият

    7 0 Отговор
    Правиш го защото си извратеняк! Срам и позор е това, което си направил - за всеки нормален мъж!

    А благотворителност не се прави така: Господ Иисус Христос е казал за благотворителността: нека лявата ти ръка да не знае какво прави дясната! Тоест тя не се афишира!

    Като искаш да помагаш - дай свои средства! - нали си мултимилионер! Какво са за теб 150000 долара? Дай ги тия пари и повече даже, но ги дари анонимно! Това е правилното!

    По-добре да се научиш малко да караш и да се замислиш малко за духовните неща и за Бога!
  • 10 Дългия

    6 0 Отговор
    Павеле ти кой клас имаш? Защото пишеш като първолак ! Още от заглавието бисери 🤣