Last news in Fakti

3 Декември, 2023 14:00 1 011 0

Матеус посъветва Томас Мюлер да напусне Байерн Мюнхен, Ман Юнайтед готов да го вземе

  • байерн мюнхен-
  • томас мюлер-
  • футбол

Вицекапитанът Мюлер има два гола и пет асистенции от 15 изяви през този сезон, от които е започнал в шест като титуляр и е записал общо 575 минути на терена

Матеус посъветва Томас Мюлер да напусне Байерн Мюнхен, Ман Юнайтед готов да го вземе - 1


Емблемата на Байерн Мюнхен – Томас Мюлер, беше посъветван да напусне баварския гранд, което може да отвори пътя на Манчестър Юнайтед да опита да привлече германския футболист. 34-годишният Мюлер се бори за игрово време на „Алианц Арена“ този сезон, особено след пристигането на Хари Кейн.

Играчи като Джамал Мусиала, Лерой Сане, Кингсли Коман, Серж Гнабри и дори Ерик Максим Чупо-Мотинг също ограничиха участията му под ръководството на Томас Тухел. Вицекапитанът Мюлер има два гола и пет асистенции от 15 изяви през този сезон, от които е започнал в шест като титуляр и е записал общо 575 минути на терена.

Легендата на германския футбол - Лотар Матеус, насърчи национала да напусне след 23 години и близо 700 мача за Байерн.

„В Байерн Мюнхен той вече няма да получава минутите, които имаше преди две години. Ако има самочувствието да играе на това ниво, както преди две години, тогава трябва да смени клуба. Трябва да си го кажем открито. Що се отнася до бъдещето на Мюлер в Байерн, въпросът е какво иска Томас. Доволен ли е това да има периферно участие или дори да не играе изобщо? Мюлер е вкоренен в Мюнхен, но може би е време да пробва нещо ново, например в Северна Америка?“, написа Матеус за Sky Sports.

Но според Bild, мениджърът на Ман Юнайтед - Ерик тен Хаг, вероятно ще се опита да привлече през 2024-а година. Нидерландецът е почитател на опитния нападател и според информацията е протегнал ръка към него още през миналата зима. Твърди се, че Мюлер има желание да изпълни договора си, който изтича в края на сезона, макар че Тухел е готов да го задържи в отбора с нов контракт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА