Last news in Fakti

4 Декември, 2023 10:30 1 796 1

Левски взима на промоция централен нападател

  • хебър-
  • георги николов-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция

"Събуждането" на Рикардиньо все още не е довод за това търсенето на №9 да бъде преустановено

Левски взима на промоция централен нападател - 1


Отборът на Левски вече работи активно по своята зимна селекция. Въпреки проблемите относно новите договори на Жереми Петрис и Андриан Краев, които донякъде правят така, че да има план "А" и план "Б" за бройката входящи трансфери, на "Герена" са твърдо решени да се сдобият с нов централен нападател.

"Събуждането" на Рикардиньо все още не е довод за това търсенето на №9 да бъде преустановено. На Билал Бари пък му трябва време, за да превъзмогне напълно налегналата го от година и половина тежка контузия. Всичко това кара шефовете на "сините" да дебнат пазара за интересни имена в офанзивен план и изненадващо такова идва от .... Пазарджик.

В радара на Левски е попаднал и централният нападател на Хебър - Георги Николов, съобщава ТОПСПОРТ. Младежкият национал е сред изненадите на полусезона, като заби няколко важни гола за "гробарите", а освен това блесна с хеттрик срещу Локомотив (Пд). Такъв постигна и с екипа на младежкия национален тим срещу Естония.

Макар и да е най-конвертируемият футболист на Хебър, 21-годишният стрелец може лесно да напусне "Георги Бенковски" заради задаващата се криза с финансирането на клуба. В Пазарджик сериозно затягат бюджета, като през зимата са склонни на раздяла с всеки един от своите състезатели.

Именно от тази промоция смятат да се възползват и в Левски. Скаутите на "сините" виждат потенциал в Николов и са склонни да му дадат шанс за изява на "Герена", ако на неговата позиция не бъде привлечен нов бразилец. А по такава сделка също се работи...

За подписа на врачанина обаче левскарите ще имат сериозната конкуренция на ФК ЦСКА 1948. Предимството на столичани все пак идва от факта, че голаджията е преминал през школата на клуба и определено има сантименти към Левски.

Николов ще има още един шанс да блесне срещу потенциалните си нови работодатели в сряда, когато Хебър и Левски се изправят един срещу друг в осминафинален двубой от турнира за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    2 2 Отговор
    Промоцията няма да им хареса, защото освен тях и 2 от България и 2 от чужбина ще на дават за него. Така, че ще им се размине промоцията.