Last news in Fakti

5 Декември, 2023 20:02 1 204 6

Загорчич: Днес бяхме много по-силни от ЦСКА

  • славия-
  • цска-
  • футбол-
  • златомир загорчич-
  • купа на българия

За съжаление не си вкарахме гола, направихме грешка при техния гол, малко късметлийски гол, гледах го на запис

Загорчич: Днес бяхме много по-силни от ЦСКА - 1

Наставникът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си след загубата с 0:1 от ЦСКА - София в турнира Купата на България.

"Днес Славия беше много по-силен отбор, с много повече голови положения. За съжаление не си вкарахме гола, направихме грешка при техния гол, малко късметлийски гол, гледах го на запис. Продължаваме, няма какво да се отчайваме. Може да се върнем месец назад, не можем изведнъж всяко нещо да се получава.

Сигурен съм, че на лагера в Турция, който ще направим, ще оправим тези пропуски. Славия игра добре, казах го на момчетата в съблекалнята - много съм доволен и се гордея с момчетата. Малкият Роби от школата на Славия беше централен нападател, Галин и Стоев могат също да играят на тази позиция, играхме с трима нападатели, сменяхме позициите, това е нормално.

Трябва ни може би голаджия, който може да помогне, ще видим сега на полусезона дали ще успеем да намерим нещо. Искам това, което видях срещу ЦСКА и Лудогорец, да го видя и във Варна - отиваме за успех", заяви натурализираният сърбин след мача на стадион "Александър Шаламанов".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чернодрешков

    7 15 Отговор
    Ама наистина съдията подпираше червените.
  • 2 1913

    4 18 Отговор
    Много слаби са тия червените, наистина червине във всеки смисъл - от Ловеч,ли са , от Етрополе ли са, но знам, че са отборът, създаден от Гошо Тарабата-Георги Димитров-комунист и убиец, съветски агент.
  • 3 факт

    10 0 Отговор
    нема го перуката да ви бута..
  • 4 гост

    4 7 Отговор
    Днес играха БЕЛИЯ ОТБОР СРЕЩУ ЧЕРНИЯ! Тъмнокожите момчета не са виновни. Те са дошли да си изкарват хляба. Виновни са......../досещате се /за да не ме изтрият/.
  • 5 Роберто Райчев трябва да е титуляр

    2 0 Отговор
    Тоя някой му реди състава,не знае кой е играл ….“малкия роби “беше пак резерва,голмайстор,но той щял да търси друг
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.