Last news in Fakti

8 Декември, 2023 08:00 2 506 4

Илари Блази за Тоти: Той ме унижи като жена и като майка

  • франческо тоти-
  • илари блази-
  • футбол-
  • раздяла-
  • скандал-
  • рома

Не можех да повярвам, че мъжът, който беше до мен 20 години, който винаги казваше, че ме обича, който се кълнеше, че не може да живее без мен, направи нещо подобно

В продължение на 17 години Франческо Тоти и Илари Блази бяха любимата двойка на футболна Италия – млади, влюбени, красиви, родители на три деца, пише “Мач Телеграф”. Изневярата от страна на легендата на Рома обаче разруши брака им и двамата вече са разведени. Блази разкрива в своя документален филм за Netflix, че ревността винаги е присъствала в брака ѝ.

„Франческо винаги ме е ревнувал, но той е баща на децата ми и затова не е било проблем.”, заяви тя. Поради тази причина Илари е напълно шокирана, когато бившият футболист ѝ изневерява.

„Не можех да повярвам, че мъжът, който беше до мен 20 години, който винаги казваше, че ме обича, който се кълнеше, че не може да живее без мен, направи нещо подобно. Чувствах се глупаво, след това почувствах разочарование, отвращение, малко гняв”, казва тя.

„Той ме унижи като жена и като майка”.

В лентата блондинката разказва още: „Тоти ми каза: Не знам коя е тя, може би са ми я представили в клуба по падел. Виж снимката, тя е пет реда по-назад, не ми е близка.”

Тоти се закле пред мен и пред децата ни, че историята на Ноеми Боки е измислена. Правехме секс редовно, дори повече от двойка, която е заедно от 20 години… Исках да го видя със собствените си очи и исках да имам доказателство, защото Франческо никога не би го признал. На 2 юли следобед успях да намеря къщата, в която се срещаха. Паркирах и снимах колата му. Той продължаваше да отрича, но накрая се предаде. Казах му: „Стига, знам всичко…”


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядото

    13 2 Отговор
    дамите и у нас и по света губят всякаква мярка.изневярата на съпруга е унижение за тях,а обратното какво е .може би развлечение,което съпрузите трябва да приемат като нормално и да търпят.

    Коментиран от #4

  • 2 Има

    2 1 Отговор
    Много точни мъже : бармани ,заварчици,общи работници..
  • 3 Най-странното е, че

    0 1 Отговор
    очаквах обратното въххххх... тоя Тотко :D
  • 4 Всеки си плаща дяволъка

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "дядото":

    Езекиил 7:
    3 Сега е дошъл краят върху тебе; Защото ще изпратя гнева Си върху тебе, Ще те съдя според постъпките ти, И ще възвърна върху тебе всичките ти мерзости.
    4 Окото ми не ще те пощади, Нито ще ти покажа милост; Но ще възвърна върху тебе постъпките ти, И въздаянията ти за твоите мерзости ще бъдат всред тебе; И ще познаете, че Аз съм Господ.