Last news in Fakti

14 Декември, 2013 19:03 1 480 0

Бербатов с гол при разгромна загуба

  • бербатов-
  • фулъм-
  • евертън-
  • загуба-
  • дузпа

Българинът вкара от дузпа

Бербатов с гол при разгромна загуба - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Димитър Бербатов вкара гол за Фулъм при гостуването на Евертън, но отборът му загуби с 1:4. Мачът е от програмата на 16-ия кръг във Висшата лига. Домакините имаха почти пълно надмощие на стадион "Гудисън Парк". 
 
Двата тима са с диаметрално противоположно представяне от началото на сезона. Домакините са в челото на временното класиране с с 28 точки, докато лондончани са 18-и само с 13 точки и се борят срещу изпадането.
 
В атака тази вечер Бербо си партнираше с шведа Алекс Качаниклич. На резервната скамейка този път останаха Брайън Руис и Дарън Бент. До момента Димитър има 14 мача и 3 гола за първенство от началото на сезона.
 
"Карамелите" поведоха с гол на Лий Озмън в 18-ата минута. Нашето момче обаче изравни от дузпа в 67-ата минута. Шеймъс Колман вкара за 2:1 в 73-ата минута, а Гарет Бари реши всичко с гола си в 84-ата. Кевин Миралас фиксира крайното 4:1 в последната минута.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА