Last news in Fakti

17 Декември, 2023 10:18 860 0

Севиля уволни Диего Алонсо след загубата от Хетафе

  • диего-
  • алонсо-
  • севиля-
  • уволнен-
  • треньор

В първенството и в Шампионската лига севилци не постигнаха нито една победа

Севиля уволни Диего Алонсо след загубата от Хетафе - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Севиля Диего Алонсо бе уволнен след домакинската загуба с 0:3 от Хетафе. 48-годишният уругваец се задържа на поста си малко повече от два месеца, като под негово ръководство андалусийци записаха само две победи, като и двете дойдоха над нискоразредни противници в турнира за купата на Краля, предава БТА.

В първенството и в Шампионската лига севилци не постигнаха нито една победа. Те напуснаха "турнира на богатите" като последни в групата си, а в първенството са на 16-о място - на същата позиция, на която Алонсо пое тима от Хосе Миндилибар в началото на октомври.

Диего Алонсо е четвъртият уволнен старши треньор на Севиля само от началото на миналия сезон. Преди него същата съдба сполетя Хулен Лопетеги, Хорхе Сампаоли и Хосе Миндилибар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА