Last news in Fakti

19 Декември, 2023 10:30 1 320 4

Подготвят изненадващ трансфер в ЦСКА

  • жанио бикел-
  • футбол-
  • цска-
  • нестор ел маестро

Роденият в Гвинея Бисау Бикел, който има и португалски паспорт, игра като дефанзивен полузащитник и бранител

Родният вицешампион ЦСКА планира да започне преговори за връщането на Жанио Бикел, който игра за тях между юли 2018-а и февруари 2020-а година. Роденият в Гвинея Бисау Бикел, който има и португалски паспорт, игра като дефанзивен полузащитник и бранител.

Той бе продаден на канадския Ванкувър Уайткапс, където не сполучи, а след това бе преотстъпен на италианския Виченца. След изтичането на контракта му с Ванкувър премина в руския Химки, преди от този сезон да премине в турския Газиантеп. За турския тим той взе участие в 9 шампионатни мача и 2 за Купата, но без да се разпише или да даде асистенция, получавайки 3 жълти картона.

Бикел изигра 59 мача за ЦСКА, като се утвърди като важна фигура под ръководството на Нестор Ел Маестро при първия му престой, който познава отлично качествата му и знае как да го използва. 28-годишният халф не е основен играч в Газиантеп, което може да доведе до завръщането му при „червените“, което би увеличило конкуренцията в средата на терена.

ЦСКА също така разглежда възможността за привличане на халф от германския елитен Дармщат, като „червените“ целят да се подсилят с поне три нови попълнения през зимата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА 1948 или ЦСКА—София?

    2 1 Отговор
    ЦСКА 1948 немат толкоз кaфeви значи требе да е ЦСКА—София

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хаха

    1 0 Отговор
    новата печка пристига. с висок шипинг. тия що не си прекръстят отбора на Маугли1948. Всичките са дошли от Уганда или как се казваше там местото при Черната Пантера
  • 4 Само

    0 0 Отговор
    Куци коне...