Last news in Fakti

19 Декември, 2023 13:30 909 0

Глобиха с близо четвърт милион Ман Сити заради мача с Тотнъм

  • манчестър сити-
  • тотнъм-
  • висша лига-
  • глоба-
  • наказание-
  • фа

За наказанието се произнесе независимият панел за изслушване на ФА

Глобиха с близо четвърт милион Ман Сити заради мача с Тотнъм - 1

Манчестър Сити беше глобен заради поведението на футболистите си в мача с Тотнъм (3:3). На "гражданите" беше наложена парична санкция от 120 000 паунда, след като играчи нападнаха съдията в мача от Висшата лига срещу Тотнъм на 3 декември от 14-ия кръг на Висшата лига. За наказанието се произнесе независимият панел за изслушване на ФА.

От Манчестър Сити признаха, че не са успели да контролират агресивното поведение на играчите си в 94-ата минута и така се съгласиха с обвинението на ФА. Тогава реферът Саймън Хупър спря играта за фал на Емерсон срещу Ерлинг Халанд, въпреки че Джак Грийлиш се насочваше към вратата на Тотнъм. Арбитърът вдигна жълти картони на двамата, като норвежецът беше предупреден за спор със съдията.

Впоследствие Хупър отмени дузпа за "гражданите" за падане на Мануел Аканджи в наказателното поле. След последния съдийски сигнал Халанд емоционално изрази недоволството си от решенията на Хупър, крещейки и жестикулирайки към съдията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА