Last news in Fakti

25 Декември, 2023 08:30 1 166 4

Виктория Томова сподели своето най-съкровено коледно желание

  • виктория томова-
  • коледа-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Винаги съм казвала, че Коледа е любимият ми празник

Виктория Томова сподели своето най-съкровено коледно желание - 1

След години на пропуснати моменти със семейството най-добрата ни тенисистка Виктория Томова се готви да посрещне Коледа у дома. За ценностите на празника и едно писмо до белобрадия старец, което все още е валидно, разказваме в следващия материал.

„Винаги съм казвала, че Коледа е любимият ми празник. Много повече от рождените дни, защото винаги го свързвам с това да си със семейството си. Последните години така се получаваше да заминавам на Коледа точно или на Бъдни вечер за Австралия, но пък тази година нещата така с развиха, че ще мога да прекарам поне Коледа с моето семейство, за което много се радвам“, заяви Вики Томова пред NOVA.

След като спечели три трофея и стигна до рекордното си 71-о място в световната ранглиста, Виктория Томова получи време за заслужена почивка преди старта на новия сезон. В тези дни тя си спомня за детската си мечта, свързана с тениса.

„Като бях малка, на девет години, ходих за първи път до Америка с баща ми. Хората ми пожелаваха да бъда в Топ 100, но аз съм казала „Не, искам да съм номер 1!“. Това, може би това би било моето писмо“, сподели Вики.

А ето и празничното пожелание на най-добрата ни тенисистка:

„Най-важното е да са здрави, защото човек няма ли здраве, не може да постигне другите цели и желания, които си е мечтал и иска да постигне“, каза още Виктория Томова.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Флашко

    3 0 Отговор
    Право е момичето. Здраве първо ни трябва. Другото ще се нареди във времето.
  • 2 сега натракай

    1 1 Отговор
    един Бебок,или Бебока....Се ла ви....Честит празник.....

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.