Last news in Fakti

25 Декември, 2023 18:30 991 3

Гари Невил: През 2023 г. Манчестър Юнайтед беше абсолютен позор

  • гари невил-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Моментът за тази сделка е наистина лош и никоя заинтересована преди организация дори не би го обмислила на този етап

Гари Невил: През 2023 г. Манчестър Юнайтед беше абсолютен позор - 1

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил коментира новината, че изпълнителният директор на INEOS Джим Ратклиф е купил 25 процента от акциите на английския клуб.

„През 2023 г. Манчестър Юнайтед беше абсолютен позор. Моментът за тази сделка е наистина лош и никоя заинтересована преди организация дори не би го обмислила на този етап. Във всеки случай, всичко най-добро на Джим Ратклиф и се надявам той да намери начин да изчисти клуба и да го направи отново уважаван на и извън терена“, написа Невил в социалните си медии.

INEOS вече ще отговаря за всички футболни операции за мъжкия и женския отбор на Манчестър Юнайтед.

През този сезон „червените дяволи“ са на осмо място в класирането на Висшата лига, натрупайки 28 точки в 18 кръга. От 2022 г. отборът се ръководи от Ерик тен Хаг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Американеца

    8 0 Отговор
    Не харесвам Ман Юнайтед. Но беше време, когато всеки отиваше със страх на Олд Трафорд и ако случайно някой стигнете до равен беше повод за празнуване. Сега е жалко отборче.

    Коментиран от #2

  • 2 0808

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Американеца":

    ..изгонете тренера Хааг, черното вратарче и дървото хари магари и ще дръпнете. Рашфор да играе.
  • 3 Джеймс

    3 0 Отговор
    Челси е два пъти по- зле от Манчестър Юнайтед. Най- неадекватното ръководство, треньор и банда палячовци. Справка- виж класирането.