Last news in Fakti

2 Януари, 2024 08:00 1 489 1

Клоп: Шоуто трябва да продължи

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • нюкасъл

Това бе сензационен мач

 Клоп: Шоуто трябва да продължи - 1

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, беше доволен от победата с 4:2 над Нюкасъл в първия ден на 2024 година. Той сподели, че това е било сензационен мач за неговия отбор.

"Това бе сензационен мач за моя отбор. Започнахме много живо. Всички видяха какво направи Дубравка, а и ние се постарахме до последно резултатът да не бъде ясен. Супер мач, харесаха ми много неща, ако изключим головете, които получихме. Невероятен мач, невероятна атмосфера. Контрапресата ни бе като за футболните училища. Трябва да се гледа и да се изучава. Тя бе добра във всяко едно отношение", смята Клоп.

"Шоуто трябва да продължи. Сега ще имаме пет-шест почивни дни за тренировки. Това ще промени всичко от гледна точка на свежестта в отбора. Доминик Собослай има контузия в бедрото, но да се надяваме, че не е нещо сериозно. Други хора също имаха оплаквания. Мачът бе супер интензивен, но няма друга алтернатива, ако искаш да печелиш във футбола", допълни германецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 4 Отговор
    Аглийският футбол отдавна е заприличал на американския кеч.