Last news in Fakti

3 Януари, 2024 13:00 1 340 3

ЦСКА променя тотално игровата стратегия

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • футбол

Нестор Ел Маестро е гарантирал пред ръководството, че "червените" ще изглеждат далеч по-атакуващо след паузата, след като получи доста критики в тази посока преди Нова година

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще използва зимната подготовка на тима, за да промени тотално игровата стратегия на отбора, съобщава „Мач Телеграф“.

Той е гарантирал пред ръководството, че "червените" ще изглеждат далеч по-атакуващо след паузата, след като получи доста критики в тази посока преди Нова година.

Сърбинът с британски паспорт дори беше сложен на дръвника в края на миналата година, когато ЦСКА загуби от Лудогорец с 0:1 в последния мач на "Армията", без тимът да създаде дори една прилична опасност пред вратата на шампионите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тракиец

    4 1 Отговор
    Да ще изглеждат атакуващи само срещу марулите ,че им са абонати.
  • 2 глоги

    0 0 Отговор
    ЦСКА променя тотално игровата СИ стратегия.
  • 3 Анималс

    1 1 Отговор
    Преименувания ни преобрази вече веднъж, сега е времето на хеви метъл футбола. Радост за окото. Всичките ни мачове през пролетта ще са оувър