Last news in Fakti

7 Януари, 2024 09:30 699 5

В Левски няма официална оферта от Бешикташ за Кордоба

  • левски-
  • хосе кордоба-
  • бешикташ-
  • футбол-
  • оферта

Източнити от "Герена" твърдят, че турският гранд не е влизал в никакви контакти със "сините" или с агентите на играча

В Левски няма официална оферта от Бешикташ за Кордоба - 1

Защитникът на Левски Хосе Кордоба на а получавал оферта от Бешикташ, нито в офисите на клуба е пристигала такава. Източнити от "Герена" твърдят, че турският гранд не е влизал в никакви контакти със "сините" или с агентите на играча.

Твърденията за оферта от Бешикташ идват най-вече от Панама и са по-скоро плод на мениджърски интриги, които целят да му вдигнат цената и да го направят обект на интерес от сериозни клубове. Според различни източници шотландският колос Глазгоу Рейнджърс има интерес към Кордоба, но засега официални преговори между двата клуба няма.

Припомняме, че преди година тогавашният треньор Станимир Стоилов предложи Кордоба да бъде продаден, а с парите да бъде погасен част от дълга към НАП. Тази оферта обаче не се хареса на Наско Сираков и стана един от поводите за конфликта, заради който по-късно Мъри напусна "сините".

Сегашният треньор Николай Костов е против продажбата на Кордоба, която би разрушила защитата на тима. Ако панамецът бъде трансфериран, Левски остава само с двама централни защитници - Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров. Първият отказва да преподпише договора си и може да си тръгне през лятото като свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    3 5 Отговор
    И от Реал Мадрид също искат да извадят милиарди за тоя куц кон.
  • 2 Нали знаете, че

    2 3 Отговор
    Бисмарк: Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов!
    А вече в съвременния и по време на трансферния прозорец!
  • 3 Лафчис 2016

    2 3 Отговор
    Няма страшно !
    Гьоттепе ще го вземат

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Лафчис 2016":

    Гледайте си МЕНТЕТО ЛЕВСКИ съществува, цска ФАЛИРА!
  • 5 Гиби

    2 3 Отговор
    Как съществувате БЕ Дърпай шалтера и Богомил в В група