Last news in Fakti

7 Януари, 2024 10:30 1 571 8

Разкриха нови подробности за трансфера на Роналдо в Ростов

  • роналдо-
  • левски-
  • ростов-
  • трансфер-
  • футбол

Очаква се сделката между „сините“ и руския клуб да стане факт в понеделник, когато бразилецът ще пътува към Русия

Разкриха нови подробности за трансфера на Роналдо в Ростов - 1

Агентът на една от звездите на Левски Роналдо - Жулио Сезар Гранха, разкри нови подробности относно предстоящия трансфер на клиента му в Ростов.

Очаква се сделката между „сините“ и руския клуб да стане факт в понеделник, когато бразилецът ще пътува към Русия, за да се запознае с условията в новия му отбор. Засега от Ростов са уверили, че градът е безопасен.

„В Ростов ни увериха, че градът е безопасен, и ние им вярваме. Роналдо очаква с нетърпение новото предизвикателство и е уверен във възможностите си. Първо летим за Турция, утре ще сме там. Ще посетим Ростов от 8 до 10 януари, за да инспектираме града и да се уверим, че Роналдо и семейството му ще бъдат в безопасност“, заяви агентът пред RB Sport.

Очаква се Ростов да плати около 1,6 милиона евро за услугите му. 50% от тази сума ще отиде директно за покриване на данъчните задължения на Левски, които са над 5 милиона евро. Роналдо пък ще подпише договор за 4,5 години с новия си отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МисиркоФ

    6 4 Отговор
    и на кой му пука ???
  • 2 3.14К

    11 3 Отговор
    Азовците от Подуяне не искаха контролни срещи с руски отбори, но с кеф ще се облажат от парите на Ростов.
  • 3 ФЕЙК

    4 2 Отговор
    Горкия Наско Раев. Не му стигат данъчните кахъри, но сега тъй като Русия е под ембарго, а той продава футболисти там Европейската комисия като му прасне една санкция и пак отиде коня в подуенската река!

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Макс

    3 1 Отговор
    Трябва да си абсолюто отчаян , за да играеш за руски отбор .
  • 5 ⚜️Просветен⚜️

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ФЕЙК":

    Насьо дето празнува със Славия като се гъзурчеше на стадиона не искаше руски отбори за контрола, защото е голям окраинец, но руски кинти той обича! Ясно е че е лицемер, но принципно той не продава картофи за Русия, а играч със собствена воля , който иска в Русия! Човека е бразилец , Бразилия е в БРИКС , що да не поиграе в приятелска държава? Ние може скоро и война Да им обявим!

    Коментиран от #8

  • 6 Иван

    1 2 Отговор
    Тоя образ явно незнае къде отива. Най-вероятно незнае че русия в момента води война.
  • 7 Сандо

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ФЕЙК":

    Бразилия и Русия са в БРИКС и между тях няма никакви проблеми.Така че какъв е проблемът един бразилец да играе в Русия?По-скоро проблем може да е превода на парите,но най-вероятно начина на плащания е отдавна разрешен.А сумата си заслужава.
  • 8 Сандо

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "⚜️Просветен⚜️":

    Попречиха ония тъпоглави паразити,които наскоро дадоха свидна жертва и които живеят в мъгла,насилие и лозунги!