Last news in Fakti

8 Януари, 2024 17:20 2 487 4

Кюстендилеца подкрепи Херкулес

  • спорт

Велчев написа, че Карлос Насар заслужава да е Спортист номер 1 на България

Известният фен на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца показа, че се интересува от резултатите в анкетата за "Спортист на годината".

Той използва социалните мрежи, за да подкрепи щангиста Карлос Насар, който остана пети в подреждането за Спортист на годината на България. Според Кюстендилеца мястото му е на върха.

През изминалата година Насар стана европейски шампион със световен рекорд. Херкулес пропусна Световното по вдигане на тежести поради контузия.

"Това е спортист №1 на България!", написа Велчев за Карлос Насар-Херкулес.

Херкулес подкрепя ЦСКА като привърженик. Той е само на 19 г, но е фаворит за медал от Олимпиадата в Париж, разбира се целта на Насар е златото.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 15 Отговор
    Карлос е само чирак. Тамън му даваха курбан. Не може да се сравнява с НБА звездата Саша, през който ще се прави имидж на Ганя, кога паднат щатските визи за Ганчо. Все още е млад, може да се прехвърки като нищо за Турция да тласка.

    Коментиран от #2

  • 2 САША НЕЙНАТА КИТКА БАЧКА

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    ЕДИНСТВЕННО ЗА СЕБЕ СИ ЧАС ПРОМ.... А КАРЛО Е 100 ПРОЦЕНТА ИМИДЖ НА ДЪРЖАВАТА И ЖИВЕЕ НА ПОДАЯНИЯ..... Я ДАЙ НА САША ПАРИТЕ ДЕТ ЗИМА НАСАР..... ША ИЗБЯГА С 350 И ОТ ИМЕТО СИ И ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА СЕГА Е ИЗБЯГАЛ САМО ОТ БЪЛГАРИЯ.
  • 3 Санде Версачето

    1 5 Отговор
    Абе, аз ако се нафиркам или надрусам, дали ще ме пазят като Карлито- новото Херкулес!? Сигурно е питал полицаите- аве, знаиш ли кой съм, ба!?
  • 4 Ддд

    4 0 Отговор
    Карлос е велик ,браво на момчето .