Last news in Fakti

9 Януари, 2024 19:30 955 0

Левски близо до трансфер на играч в Турция

  • андриан краев-
  • коняспор-
  • футбол-
  • левски

Двата клуба разговарят по сделката от близо две седмици, като посредник по сделката е мениджърът Николай Жейнов, който има отлични връзки в южната ни съседка

Левски е много близо до осъществяване на трансфер на Андриан Краев в Турция, съобщава Sportal.bg. “Сините” са в напреднали преговори с отбора на Коняспор от местната Сюперлиг. Двата клуба разговарят по сделката от близо две седмици, като посредник по сделката е мениджърът Николай Жейнов, който има отлични връзки в южната ни съседка. Пратеници на “анадолските орли” са пътували до България, за да наблюдават изявите на Краев и са останали доволни от показаното.

Друг отбор от Турция Чайкур Ризеспор също проявявал интерес към играча, но фаворит за подписа му към момента е Коня. Очаква се Левски да прибере около 250 000 евро за футболиста. Както е известно договорът на Краев изтича през лятото и до момента 24-годишният полузащитник няма разбирателство със “сините” за нов контракт. При това положение от “Герена” предпочитат да го продадат сега, за да не го изпуснат без пари през лятото.

През настоящия сезон Краев има 18 мача в efbet Лига на сметката си, като има и две попадения в родния елит - и двете срещу Локомотив (София), но в двата мача между столичните тимове. Халфът пристигна на “Герена” през септември 2020 година, като се превърна в основен играч на “сините”, като бе преквалифициран във вътрешен халф. За националния отбор на България Анди има осем мача до момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА