Last news in Fakti

10 Януари, 2024 08:00 595 2

Президентът на ПСЖ: За мен най-добрият клуб за Килиан е ПСЖ, искам да остане

  • псж-
  • насер ал хелайфи-
  • килиан мбапе-
  • футбол

Той е в центъра на проекта, дадохме му всичко от спортна гледна точка

Президентът на ПСЖ: За мен най-добрият клуб за Килиан е ПСЖ, искам да остане - 1

Президентът на ПСЖ Насер Ал Хелайфи беше гост в подкаста на бившия футболист на парижани Жером Ротен “Rothen s'enflamme” по RMC Sport. Той коментира бъдещето на звездата на отбора Килиан Мбапе. Договорът на французина изтича в края на сезона, като все още не е ясно какво ще е неговото бъдеще.

Интерес към нападателя има от Реал Мадрид, а френския първенец също иска да го задържи.

“За мен най-добрият клуб за Килиан е ПСЖ, а Килиан е най-добрият играч в света. Разбира се, че искам той да остане. Той е в центъра на проекта, дадохме му всичко от спортна гледна точка. Имам много добри отношения с Килиан, той е страхотен играч и страхотен човек. Както каза, той има споразумение с мен, то си остава между нас, като семейство. В момента не се водят твърде много преговори", заяви катарецът.

"Няма краен срок по отношение на Килиан, това е по усещане. Моля ви да оставите Килиан на мира, да ни оставите на мира. Килиан е моето семейство, искам да го защитя и да защитя всички играчи”, добави Ал Хелайфи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кокошката🐔🐔🐔

    2 0 Отговор
    ПСЖ - с всичките тези пари и все така посредствени.