Last news in Fakti

11 Януари, 2024 10:30 1 045 0

Левски с ново попълнение в Турция

  • левски-
  • футбол-
  • селекция-
  • ново попълнение-
  • лагер-
  • зимна подготовка

Столичани ще се подсилят с бразилец, който ще бъде заместник на продадения в Ростов Роналдо

 Левски с ново попълнение в Турция - 1

Левски ще се подсили с ново попълнение в близките няколко дни. "Сините" започват подготовка в петък, а в неделя заминават на подготвителен лагер в Турция. Очаква се въпросният нов футболист да пътува с отбора за южната ни съседка.

Столичани ще се подсилят с бразилец, който ще бъде заместник на продадения в Ростов Роналдо. Очаква се сделката с руския клуб да бъде обявена официално днес, след като снощи бяха подписани всички документи.

Новият бразилец в Левски ще е по-опитен от Роналдо, а освен това ще играе с ляв крак.

"Сините" са набелязали още бразилски футболисти, с които да се подсилят. Тимът ще трябва да търси заместници на Жереми Петрис и Андриан Краев. И двамата няма да пътуват с отбора за Турция. Българският национал е пред траснфер в Коняспор, докато за десния бек се твърди, че е желан от френски клубове.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА